Nezgoda na putu Podgorica - Kolašin: Povrijeđena jedna osoba

Do povrijeđenog je prvo došla podgorička Hitna pomoć, pa je prevezen u Klinički centar (KC)
82 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 07.09.2017. 14:02h

Podgoričanin Emin Kasmić (35) povrijeđen je u nezgodi koja se dogodila oko 12.30 sati , na putu Podgorica – Kolašin, ispred tunela na ulazu u kanjon Platije. Podgoričanin je, kako je „Vijestima“ nezvančno rečeno u kolašinskoj policiji, upravljao vozilom „reno senik“, nad kojim je, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu i sletio s puta.

"Na sreću, vozač je ispao iz vozila na 20 metara od puta. Automobil je završio na dnu provalije duboke skoro 70 metara. Do povrijeđenog je prvi došao bivši pripadnik srpske policije, Užičanin, koji ga je čuo kako jauče. Povrijeđenog su, potom, do puta iznijeli Kolašinci braća Dulović i Gajo Radović. Srećom, na licu mjesta zatekla se i doktorka, koja je bila u jednom od zaustavljenih vozila, koja mu je ukazala pomoć", kazali su iz policije.

S obzirom da je povrijeđeni, uglavnom, bio u nesvjesnom stanju, pa se od njega nije mogla dobiti informacija da li je bio sam u vozilu, teren su pretražili pripadnici kolašinske Službe zaštite. Oni su se spustili u provaliju do vozila i utvrdili da je Kasmić putovao sam.

Do povrijeđenog je prvo došla podgorička Hitna pomoć, pa je prevezen u Klinički centar (KC).

Galerija

Bonus video: