Iz Euromosta pozvali sve Bjelopoljce na bicklijadu

Bjelopoljci su pozvani, kako se navodi, da povodom 5. juna - Svjetskog dana zaštite životne sredine, svojim biciklima dođu do Kisjelih voda u 12 časova

2382 pregleda 0 komentar(a)
Biciklijada u Bijelom Polju
Biciklijada u Bijelom Polju

Bosanskohercegovački glumac iz serije "Lud zbunjen, normalan" Muamer Kasumović, pozvao je sve mlade bjelopoljce, koji posjeduju bicikla, da izadju u nedelju 4.juna, i zajedno naprave do sada najveću i najmasovniju biciklijadu u Crnoj Gori, saopšteno je iz nevladine organizacije Euromost.

Bjelopoljci su pozvani, kako se navodi, da povodom 5. juna - Svjetskog dana zaštite životne sredine, svojim biciklima dođu do Kisjelih voda u 12 časova.

"Kao i predhodne godine i ova biciklijada je rekretivna, plan je da se vozi jednom trakom, da kreće u 12 časova sa Kisjelih voda, a završava u centru grada, gdje je organizovan program dodijele tri bicikla učesnicima biciklijade kroz izvlačenje brojeva svih učesnika, koji će biti nalijepljeni na svako biciklo", kazali su iz Euromosta, te dodali da su tradicionalni organizatori biciklijade.

Biciklijadu će, kazali su, kao i dosada obezbedjivati pored Uprave policije (UP) i Komunalna policija, kojima su se, kako navode, zahvalili na saradnji i pomoć koju im pružaju da bi biciklijada prošla u najboljem redu.

"Tri bicikla je ove godine obezbjedila JU Centar za sport i rekreaciju Opštine Bijelo Polje, koja se pridružila organizaciji ovogodišnje četvrte bjelopoljske biciklijade. Imamo najave i ove godine porodičnog učešća na biciklijadi na kojoj će učestvovati kompletne porodice, jer biciklizam je u Bijelom Polju prepoznat i kao sport i kao rekracija" kazali su iz Euromosta.

Bonus video: