Bijelo Polje: Uništen mobilijar u novom parku u Loznicama

Krivične prijave protiv NN lica zbog uništavanja parkovskog mobilijara

1540 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Jadranka Ćetković
Foto: Jadranka Ćetković

Na dječjem igralištu u Loznicama kod Bijelog Polja sinoć su nepoznati vandali uništili parkovski mobilijar.

Otvoreno prije više mjeseci, igralište u Loznicama je predstavljalo omiljeno mjesto za igru djece, ali i rekreaciju odraslih.

Iz Opštine je saopšteno da i pored svih napora gradske uprave da izgradnjom novih i rekonstrukcijom postojećih igrališta pruži najmlađim sugrađanima adekvatan prostor za igru i druženje, nesavjesni pojedinci nastavljaju sa lošom praksom uništavanja i otuđivanja mobilijara u parkovima i na igralištima.

Komunalna policija je po prijavi građana izašla na teren, nakon čega će podnijeti krivičnu prijavu protiv NN lica nadležnim državnim organima.

“Na ovaj način želimo da damo dodatan doprinos smanjenju vandalizma u Bijelom Polju koji je bio svakodnevna pojava godinama unazad”, navode iz Komunalne policije.

Iz Komunalne policije apeluju na sve građane da se odgovorno odnose prema javnim gradskim površinama, a svi oni koji primijete nesavjesno ponašanje pojedinaca koji na bilo koji vid ugrožavanja javnih površina da takvo ponašanje prijave Komunalnoj policiji na broj 067 001 009 (viber).

Bonus video: