Budva svečano obilježava početak turističke sezone

Pored umjetničkog i muzičkog dijela programa Ceremonije otvaranja sezone na trgu ispred Starog grada, ljubitelje elektronske muzike očekuju nastupi evropskih i svjetskih DJ-eva na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, tvrđavi „Mogren“, navode iz TO Budva

4470 pregleda 36 reakcija 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Opština Budva
Ilustracija, Foto: Opština Budva

Turistička organizacija glamuroznom manifestacijom “ Ceremonija otvaranja sezone” zvanično obilježava početak ovogodišnje glavne turističke sezone.

“Početak ljetnje turističke sezone biće obilježen dvodnevnim internacionalnim programom koji se održava tokom predstojećeg vikenda i koji je tematski podijeljen tako da se organizuje na dvije lokacije u Budvi. Pored umjetničkog i muzičkog dijela programa Ceremonije otvaranja sezone na trgu ispred Starog grada, ljubitelje elektronske muzike očekuju nastupi evropskih i svjetskih DJ-eva na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, tvrđavi „Mogren“, navode iz TO Budva.

Prve večeri, u petak 2. juna od 22 sata publiku na tvrđavi će zagrijati Nikolа Vemić, DJ koji stiže iz Beograda i pokriva širok spektar soul, džez i disko muzike, koji je isproban kako na skrivenim mjestima, tako i na velikim festivalskim pozornicama. Ljubiteljima hausa predstaviće se švajcarski producent i DJ – Laolu prepoznatljiv po afro-haus zvuku, dok će veče finiširati back to back nastup finaliste svjetskog takmičenja na Ibici DJ-a Popi Divine i lokalnog DJ-a Burkakke.

Tokom druge večeri, na tvrđavi Mogren od 22 sata nastupaju Starac i John K, dok se za sam kraj Ceremonije otvaranja sezone sprema koncert legendarnog američkog DJ-a i muzičkog producenta, jednog od pionira tehno zvuka, Kevina Sandersona.

U dvije noći programa na trgu ispred Starog grada koji počinje od 21 sat nastupaju svjetska muzička senzacija, italijanski operski trio Il Volo, Miloš Karadaglić i Ksenija Sidorova u subotu 3. juna, dok će dan prije biti organizovana izložba umjetničkih fotografija australijske umjetnice Đovane Arjafare pod nazivom „Vanishing Tribes of the Omo“, modni spektakl Amato Kotur i kabare show.

budva
foto: TO Budva

Bonus video: