Kolašin: Kamenovan kabinet Martinovića

Martinović je Vijestima rekao da će “nakon izbora imati svoj stav oko svega, kako se događaj ne bi koristio u dnevno političke svrhe”, jer je, objašnjava, poslanički kandidat

15110 pregleda 64 reakcija 30 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Na kancelariji predsjednika Opštine Kolašin Vladmira Martinovića u zgradi Spomen doma, polomljena su stakla, tokom prethodne noći. Kako je Vijestima nezvanično rečeno u policiji, to je učinjeno, najvjerovatnije, kamenim kockama kaldrme.

“Preduzimaju se intenzivne mjere i radnje, u cilju identifikacije počionioca. Uviđaj je u toku, policija će pregledati snimke sa video nadzora okolnih zgrada”, rekli su nezvanično iz kolašinskog Odjeljenja bezbjednosti.

staklo kolašin
foto: Privatna arhiva

Martinović je Vijestima rekao da će “nakon izbora imati svoj stav oko svega, kako se događaj ne bi koristio u dnevno političke svrhe”, jer je, objašnjava, poslanički kandidat.

Vladimir Martinović
foto: Skupština Crne Gore/Igor Šljivančanin

“Nadležnim organima ostavljam da rade svoj posao. Svakako ću nakon izbora imati svoj stav oko svega, da se događaj ne bi koristio u dnevno političke svrhe. Međutim, ako je ovo poruka mafijaških struktura, želim da im poručim da me neće zaustaviti da svoj posao i političko djelovanje radim onako kako mi nalažu zakonske obaveze, a borba protiv kriminalnih struktura biće uvijek na prvom mjestu”, kazao je on.

staklo Martinović
foto: Privatna arhiva

Smatra da je "simptomatično jer mu kancelarija nije uz samo šetalište".

Kocka od kaldrme je oštetila i dio unutrašnjosti kancelarije

Bonus video: