Modnom revijom započela ceremonija otvaranja sezone u Budvi

Večeras se program nastavlja nastupom svjetske muzičke senzacije, operskog trija Il Volo, dok će koncert održati i Miloš Karadaglić i Ksenija Sidorova

2526 pregleda 3 komentar(a)
Foto: TO Budva
Foto: TO Budva

Početak ljetnje turističke sezone u Budvi obilježiće internacionalni dvodnevni program, spoj umjetnosti i najljepšeg ambijenta, događaj koji povezuje muziku, ples, modu i fotografiju i nudi doživljaj za pamćenje. Manifestaciju potpisuje Turistička organizacija Budve.

Na centralnoj bini postavljenoj ispred zidina Staroga grada sinoć je pred punim trgom održan Fusion Fashion Cabaret.

Prvi dizajnerski brend iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji je stekao zavidnu međunarodnu reputaciju, Amato Couture, čije su modele nosili članovi kraljevskih porodica, supermodeli Hajdi Klum i Tajra Benks, ali i zvijezde poput Bijonse, Kejti Peri, Dženifer Lopez, Šakire, predstavio je svoju kolekciju ispred zidina Starog grada Modna revija i izložba umjetničkih fotografija „Vanishing Tribes of the Omo“ umjetnice koja je tokom više od 40 godina svoje karijere izlagala radove na svim kontinentima, Giovanna Aryafara, organizovana je u saradnji sa modnim časopisom Fashion Mood.

Večeras se program nastavlja nastupom svjetske muzičke senzacije, italijanskog operskog trija Il Volo, dok će koncert održati i virtuozi na svojim instrumentima, Miloš Karadaglić i Ksenija Sidorova. Program počinje od 21 čas.

Na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Budvi, na tvrđavi Mogren, od 22 časa. počinje after party – nastup legendarnog američkog DJ-a i producenta, Kevina Sandersona.

Bonus video: