Adžić posjetio Odjeljenje bezbjednosti: Bezbjednosna situacija u Pljevljima je povoljna

Navodi se da je Adžić istakao zadovoljstvo što se rad odvija sinhronizovano, i što policijski službenici postupaju profesionalno i neselektivno

10479 pregleda 6 komentar(a)
Adžić u Pljevljima, Foto: MUP
Adžić u Pljevljima, Foto: MUP

Bezbjednosna situacija na teritoriji opštine Pljevlja je povoljna, ocijenjeno je tokom posjete ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića pljevaljskom Odjeljenju bezbjednosti.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, dobri rezultati na planu sprečavanja i otkrivanja počinilaca prekršaja i krivičnih djela bili su jedna od tema sastanka Adžića sa načelnikom Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja.

Filip Adžić
foto: MUP

"Tokom posjete je konstatovano da je bezbjednosna situacija na teritoriji ove opštine povoljna i da imamo visok stepen lične i imovinske sigurnosti građana", kaže se u saopštenju.

Navodi se da je Adžić istakao zadovoljstvo što se rad odvija sinhronizovano, i što policijski službenici postupaju profesionalno i neselektivno.

"Akcentovano je da pojačane aktivnosti policije daju rezultate, te da upravo zahvaljujući vidljivim rezultatima imamo i značajno povjerenje građana u policiju", kazali su iz MUP-a.

Adžić je kazao da će nastojati da rade na tome da se građani u Pljevljima, ali i u svim drugim opštinama, osjećaju sigurno i bezbjedno.

"I da kroz dalje inoviranje sistema obezbijedimo da crnogorska policija bude u rangu policija zemalja Evropske unije", dodao je Adžić.

Bonus video: