Postani dio našeg tima!

Sava osiguranje duže od 20 godina svojim klijentima pruža sigurnost, zaštitu imovine, vozila, lica i odgovornosti, od različitih vrsta rizika. Sa svojim ćerkama kompanijama, Sava Agent i Sava Car, naše Društvo broji gotovo 200 zaposlenih.

18872 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Sava osiguranje
Foto: Sava osiguranje

Sava osiguranje duže od 20 godina svojim klijentima pruža sigurnost, zaštitu imovine, vozila, lica i odgovornosti, od različitih vrsta rizika. Sa svojim ćerkama kompanijama, Sava Agent i Sava Car, naše Društvo broji gotovo 200 zaposlenih.

Naš poslovni sitem je savremen, moderan, uložili smo, i ulažemo, u tehnologiju i automatizaciju procesa kako bi se smanjilo opterećenje i olakšao rad zaposlenima. Opet, ovo doprinosi i boljoj usluzi, bržem odgovoru na upite i zahtjeve, te većoj efikasnosti poslovanja u cjelini.

Zadovoljstvo klijenata je svakako na prvom mjestu, međutim zadovoljstvo zaposlenih je izuzetno važno za postizanje dobrih poslovnih rezultata. Zato posebnu pažnju posvećujemo zaposlenima, osluškujući njihove potrebe i konstantno unapređujući uslove rada. Brigom o zaposlenima doprinosimo većoj motivisanosti, produktivnosti, lojalnosti zaposlenih i stvaramo pozitivnu radnu atmosferu u kojoj se zaposleni osjećaju prijatno.

Vrijednosti koje njeguju naše kompanije, u odnosu prema zaposlenima, su profesionalizam, dobra komunikacija i predanost. Kroz dobar portfolio treninga, obuka i seminara, kao i razvoj mentoring programa za novozaposlene, zaposlenima omogućavamo profesionalan i lični razvoj. Nastojimo da kontinuirano unapređujemo organizacionu klimu i jačamo posvećenost našeg osoblja, promovišući kulturu otvorenog dijaloga i timskog rada koji se bazira na zajedničkom sistemu vrijednosti. Kroz pravedan sistem nagrađivanja, svi zaposleni imaju jednake prilike za sticanje znanja i razvijanje svojih vještina.

Ukoliko ste vrijedni i ambiciozni, imate želju da učite i gradite svoju karijeru, i ako sebe vidite kao dio tima čijem razvoju možete da doprinesete, biće nam zadovoljstvo da nam se pridružite i POSTANETE DIO NAŠEG TIMA.

U Sava osiguranju trenutno imamo otvorene pozicije za radna mjesta:

  • Šef / šefica podružnice sa mjestom rada u Budvi,
  • Šef / šefica odjeljenja za podršku prodajnim procesima sa mjestom rada u Podgorici,
  • Saradnik /saradnica za poslove osiguranja sa mjestom rada u Kolašinu,
  • Saradnik / saradnica za poslove prodaje osiguranja u Odjeljenju za korporativne klijente sa mjestom rada u Podgorici,
  • Administrator / administratorka za poslove prodaje osiguranja sa mjestima rada u Podgorici i Rožajama.

U Sava Car-u imamo otvorene pozicije za radno mjesto:

  • Kontrolor / kontrolorka na liniji tehničkog pregleda sa mjestom rada u Podgorici i Budvi!

Za više informacije o uslovima koje zainteresovani kandidati moraju ispunjavati, posjetite naš sajt klikom na link