Džaba šest službenika: Ovako se parkiraju u Tivtu

Gradske ulice zakrčene su nepropisno parkiranim automobilima koje vozači ostavljaju na svim mogućim mjestima
2 komentar(a)
parkiranje Tivat, Foto: Siniša Luković
parkiranje Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 06.09.2017. 13:37h

Kada je riječ o saobraćaju u centru Tivta, utisak je da Komunalna policija Opštine Tivat nije uspjela da uveća stepen poštovanja rada, uprkos povećanju broja zaposlenih.

U toj službi radi šest stalno zaposlenih, a prije nekoliko mjeseci Komunalna je imala samo jednog zvanično licenciranog službenika.

Gradske ulice zakrčene su nepropisno parkiranim automobilima koje vozači ostavljaju na svim mogućim mjestima - od trotoara, preko pješačkih prelaza, čak i na samom kolovozu, blokirajući propisno parkirana vozila.

O stanju u saobraćaju govore i fotografije snimljene preksinoć u Sremsko-karlovačkoj ulici, gdje je kolona nepropisno parkiranih automobila zauzela skoro čitav istočni dio ulice.

Reporter “Vijesti” vidio je dvoje dežurnih komunalnih policajaca kako opušteno ćaskaju sa građanima, oko 200 metara dalje - u Ulici 21.novembra, u blizini restorana „Prova“.

Na tom mjestu, Komunalna policija daje svakodnevni doprinos nepoštovanju propisa, jer redovno na nedozvoljenom mjestu parkira jedno od dva službena patrolna vozila.

Bonus video: