Nikšić: "Pjevajmo za ptice i petice"

Septembar je, kako je kazao, rezervisan za „ptice i petice“, pa će nakon Nikšića nastupiti u Foči i po sjeveru Crne Gore.
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.09.2017. 13:16h

Plato ispred nikšićke Robne kuće bio je pun osnovaca koji su došli da zajedno sa svojim omiljenim zabavljačem Šantom Pantom proslave početak školske godine.

Koncert pod nazivom "Pjevajmo za ptice i petice“ organizovali su Opština Nikšić i dječje pozorište "Stanković“ u sklopu Programa podrške razvoju kulture, a kao dio septembarskih svečanosti.

"Posle sedam godina evo me opet u rodnom gradu i izuzetno sam sretan zbog toga. Iako radim toliko godina moram priznati da imam tremu“, kazao je Radojica Stanković, koji je skoro prije tri decenije postao Šanta Panta.

Septembar je, kako je kazao, rezervisan za „ptice i petice“, pa će nakon Nikšića nastupiti u Foči i po sjeveru Crne Gore.

"Iduće godine je tri decenije od kada se bavim ovim poslom, a njegova ljepota je u dječjem osmijehu i našem uzajamnom odnosu“, kazao je Šanta Panta koji sprema novu predstavu "Dječja prava“ i piše "Nikšićki imenik“.

Milan Korać, sekretar Sekretarijata za kulturu, mlade, sport i socijalno staranje, poželio je mališani sretan početak školske godine i obećao još manifestacija samo za njih.

"Ovo je samo jedan u nizu programa koji smo za vas predvidjeli u septembru. Zadovoljstvo mi je što vas je ovoliko i nadam se da ćete i ubuduće pratiti sve one događaje koji su kulturnog i sportskog sadržaja, a namijenjeni su vama, a koje organizuje Opština Nikšić kako bi uljepšala i unaprijedila društveni život naših najmlađih sugrađana“, poručio je Korać.

Galerija

Bonus video: