Ljutica: Dobijam “dobronamjerne” poruke upozorenja da malo “spustim loptu”

"Za svako moguće gore navedeno djelovanje zna se sa koje adrese je pošiljka i neće izostati jak odgovor", kazao je predsjednik Sindikata izabranih doktora

7438 pregleda 162 reakcija 15 komentar(a)
Ljutica, Foto: Privatna arhiva
Ljutica, Foto: Privatna arhiva

Predsjednik Sindikata izabranih doktora Igor Ljutica tvrdi da trpi pritiske zbog sindikalnog djelovanja i poručuje da će odgovoriti na svako nezakonito postupanje.

"U prethodnim danima ja i moje kolege vodimo tešku bitku, kako za svoja prava, tako i za opšte dobro svih građana. Tom borbom direktno se zamjeramo interesnim grupacijama i određenim strukturama u Crnoj Gori, za koje sumnjamo da su svojim djelovanjm kriminalne", saopštio je Ljutica.

Kazao je da prethodnih dana dobija “dobronamjerne” poruke upozorenja iz svog okruženja da malo “spusti loptu”.

"Do svoje 36 godine, kao što svi znate, jednu jedinu mrlju nisam imao u svom životu i svako moguće djelovanje i kreiranje loše slike od strane gore pomenutih struktura od današnjeg dana biće njihov potpis. Bilo kakvo mobingovanje, opstruiranje sjutra indirektno i direktno na konkursima za specijalizaciju i slično biće pod lupom mojih advokata, medija i nadležnih institucija", naveo je Ljutica.

Kazao je da se fizičkog napada ne plaši jer, te da je to pokazao "i u borbi pod starim režimom".

"Međutim, mojoj familiji, prijateljima i kumovima neće biti svejedno ni da se to pokuša. Zato za svako moguće gore navedeno djelovanje zna se sa koje adrese je pošiljka i neće izostati jak odgovor", rekao je Ljutica.

Kazao je da će se potruditi da ovih dana obavijeste javnost, ali i MANS, Agenciju za sprečavanje korupcije i Specijalno tužilaštvo o svojim saznanjima.

“Al tirjanstvu stati nogom za vrat, to je ljudska dužnost najsvetija”, zaključio je Ljutica.

Bonus video: