Izgradnja sportskih terena u vlasništvu Opštine Kolašin: Radove otvorili Martinović, Ivanović i Bulatović

Riječ je o sportskim terenima, koji će, kako je saopšteno, biti predati građanima na korišćenje do početka Međuopštinskih omladinskih sportskih igara (MOSI)

5546 pregleda 7 komentar(a)
Ivanović, martinović i Bulatović, Foto: Opština Kolašin
Ivanović, martinović i Bulatović, Foto: Opština Kolašin

Radovi na terenima za odbojku i mali fudbal nijesu sastavni dio tendera koji se odnosi na izgradnju infrastrukture u ostatku Sportske zone.

Radove na terenima za odbojku i mali fudbal, u kolašinskoj Sportskoj zoni, otvorio je danas predsjednik Opštine Kolašin Vladimir Martinović sa potpredsjednicima Vasilijem Ivanovićem i Miodragom Bulatovićem.

Riječ je o sportskim terenima, koji će, kako je saopšteno, biti predati građanima na korišćenje do početka Međuopštinskih omladinskih sportskih igara (MOSI).

Iz Opštine podsjećaju da ti radovi, nijesu u okviru tendera za Sportsku zonu, koji je u toku je.

Martinović je kazao da su tereni čija je izgradnja počela danas "prvi sportski tereni u opštinskom vlasništvu", te da ta ulaganja "imaju za cilj da pruže bolje uslove za život i rad".

On najavljuje da to neće biti biti jedina ulaganja u sportsku infrastrukturu u toku ove godine.

Predsjednik Opštine Kolašin je podsjetio da je ovogodišnjim budžetom lokalne samouprave predviđeno i finansiranje izgradnje sportskih terena sa pratećim sadržajima, za čiju realizaciju je u toku sprovođenje tenderske procedure.

Bonus video: