Keysoff: Originalni Office Pro i Windows OS od 6 €!

Tehnička podrška 24/7 i usluga nakon prodaje tokom čitavog životnog vijeka.

11728 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Keysfan
Foto: Keysfan

Office 2021 Pro Plus sa moćnim funkcijama uvijek je prvi izbor mnogih ljudi za rad. Uključuje potpuno nove verzije alata Word 2021, Excel 2021, PowerPoint 2021, Outlook 2021, Access 2021 i OneNote 2021. Da li je došlo vrijeme da nadogradite svoj sistem? Da li je cijena na zvaničnom sajtu Microsofta previsoka da biste je sebi priuštili?

Zatim možete pogledati Keysoff-ovu Mid-Year Promociju. Na raspolaganju su stotine softvera. Međutim, cijene na Keysoff-u su znatno niže u odnosu na zvanični sajt Microsoft-a. Bez brige, minimalna cijena za Office 2021 Pro Plus iznosi samo 13,65 € po računaru na Keysoff-u. To znači da je cijena snižena za čak 90% u poređenju sa zvaničnim sajtom Microsoft-a. Keysoff može garantovati da su svi proizvodi originalni. Niža cijena ne znači niži kvalitet. Kupujte sa potpunim poverenjem. Osim Microsoft proizvoda, na Keysoff-u vas čeka širok izbor alata. Što više proizvoda kupite, to ćete više novca uštedeti. Ukoliko imate bilo kakav problem tokom kupovine ili instalacije, Keysoff vam pruža tehničku podršku dostupnu 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Popust od 62% na dodatne verzije Office paketa i pakete softvera (Kod za popust: VZK62)

Pogledajte više>>

Paket sa više ključeva je praktičniji. Dobijte više za manje!

50% popusta na ostale Windows OS i MS Office (Kod za popust: VZK50)

>>>Pogledajte više

Ako vam treba više računarskih alata i softvera, Keysoff ima i to! Na primjer, alati i softveri za čišćenje sistema, kompresiju fajlova, uređivanje slika, optimizaciju sistema, produktivnost u kancelariji i antivirusnu zaštitu, sve to možete kupiti na Keysoff-u.

Računarski alati (bez koda za popust)

Kako može biti tako jeftino? Šta treba da znate o tome?

Važno je napomenuti da postoje dva tipa licenci. Komercijalne, koje se mogu kupiti i na Microsoftovoj veb stranici, i OEM, što označava Original Equipment Manufacturer. U pogledu funkcionalnosti, one su identične. Prema odluci Evropskog suda pravde, korišćeni softverski ključevi se u Evropskoj uniji mogu legalno prodavati. Međutim, postoji razlika u podršci i korišćenju između ove dvije verzije. Komercijalna verzija se može koristiti na više računara, dok je OEM verzija vezana za hardver na kome je prvi put aktivirana.

Online prodavnica Keysoff.com prodaje OEM licence.

Keysoff.com prodaje oko 1.500 licenci širom svijeta svakog dana. Nadoknada garancije se aktivira samo u jedan procenat slučajeva. Keysoff garantuje da su sve licence važeće, a istovremeno nudi JEDNOGODIŠNJU GARANCIJU NA USLUGE kako bi vas zaštitio od dodatnih troškova zamene i održavanja proizvoda. Sa visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnom uslugom, Keysoff je dobio više od 1000 recenzija od stvarnih korisnika na TrustPilot-u, sa ocjenom od 4.8 i stopom zadovoljstva od 97%!

Tehnička podrška 24/7 i usluga nakon prodaje tokom čitavog životnog vijeka.

Kontaktirajte Keysoff: service@keysoff.com