Besplatni ljetnji kamp programiranja za 15 djevojčica i dječaka od 26. juna do 3. jula na Ivanovim koritima

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem linka https://tinyurl.com/upitnik2023 u periodu od 7. do 16. juna. Testiranje će se održati u ponedjeljak (19. juna) i utorak (20. juna) u prostorijama Logate Instituta u Podgorici (Ul. Evropska br. 2)

2370 pregleda 2 komentar(a)
Ivanova korita (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Ivanova korita (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Besplatni ljetnji kamp programiranja za 15 djevojčica i dječaka održaće se od 26. juna do 3. jula na Ivanovim koritima. Ljetnji kamp programiranja organizuje Logate institut za informacione tehnologije.

Pravo na ućešće imaju djeca koja pohađaju VII razred osnovnih škola u Crnoj Gori. Odabir 15 djevojčica i dječaka koji će besplatno pohađati Ljetnji kamp programiranja vršiće se na osnovu rezultata testa sklonosti koji se sastoji iz niza logičkih zadataka.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem linka https://tinyurl.com/upitnik2023 u periodu od 7. do 16. juna. Testiranje će se održati u ponedjeljak (19. juna) i utorak (20. juna) u prostorijama Logate Instituta u Podgorici (Ul. Evropska br. 2).

Učenici i učenice biće u prilici da steknu osnovna znanja iz programiranja i usvoje vještine iz ove sve važnije oblasti. Takođe, program kampa uključuje i kreativne radionice dizajna, kao i druge zanimljive aktivnosti koje će polaznici pohađati uz podršku mentora.

Sve potrebne informacije, zainteresovani kandidati mogu dobiti putem zvaničnog vebsajta www.logate.institute ili putem mejl adrese akademija@logate.me.

Bonus video: