Kancelarija za mlade u Podgorici dodijelila nagradu za najbolju biznis ideju

Predstavljene četiri biznis ideje koje su nastale i podržane kroz projekat „Evropska praksa za snažnu lokalnu zajednicu"

3476 pregleda 1 komentar(a)
Foto: PG Biro
Foto: PG Biro

U organizaciji Mreže za evropske politike - Master i Unije mladih preduzetnika Crne Gore, 12. juna u Podgorici održana je konferencija na kojoj su predstavljeni rezultati projekta „Evropska praksa za snažnu lokalnu zajednicu" i DRIFT, koji su imali za cilj da doprinesu razvoju preduzetničkog duha kod mladih, te da ih motivišu da se aktivno uključe i doprinesu snažnijoj lokalnoj zajednici.

Na konferenciji su predstavljene četiri biznis ideje koje su nastale i podržane kroz projekat, a Kancelarija za mlade mlade - Sekretarijat za lokalnu samoupravu je, kroz partnerstvo na tom projektu, dodijelila nagradu za biznis ideju REUSE – koja ima za cilj da podigne svijest o problemu zagađenja životne sredine, te da na taj način proizvode potpuno ekološki prihvatljive cegere od stare garderobe.

REUSE
foto: PG Biro

"Ovim nastavljamo da podržavamo i podstičemo mlade ljude da razvijaju preduzetnički duh, ali i da ujedno svi zajedno radimo na podizanju svijesti o značaju očuvanja životne sredine, što su prioritetne oblasti u radu Kancelarije za mlade. Zahvaljujemo Uniji mladih preduzetnika na uspješnoj i kontinuiranoj saradnji koja je rezultat zajedničkih napora da stvaramo što bolje prilike za mlade preduzetnike u Glavnom gradu", saopšteno je iz Kancelarije za mlade.

Bonus video: