Kolašin: Devet đaka OŠ Risto Manojlović dobilo diplomu Luča

Nataša Peković, direktorica OŠ Risto Manojlović, uz čestitke i želje za uspješan nastavak školovanja, poručila im je da čuvaju "svoje i dostojanstvo porodice, grada i države"

2774 pregleda 166 reakcija 6 komentar(a)
Dobitnici diplome Luča kolašinske Osnovne škole "Risto Manojlović" sa razrednim starješinama, Foto: Osnovna škola Risto Manojlović
Dobitnici diplome Luča kolašinske Osnovne škole "Risto Manojlović" sa razrednim starješinama, Foto: Osnovna škola Risto Manojlović

Iz tri odjeljenja zavšnog razreda kolašinske Osnovne škole Risto Manojlović, ove godine, devet đaka zaslužili su diploma Luča.

To priznanje dobili su Petar Anđelić, Anastasija Medenica, Helena Vuković, Iva Kljajić, Bogdan Trifunović, Vladan Veljović, Ivana Čobeljić, Spasoje Damjanović i Milica Pajović. Đak generacije je Helena Vuković.

Helena Vuković
Helena Vukovićfoto: Privatna arhiva

Polumaturati sa područja cijele opštine kraj osnovne škole proslavili su defileom kroz grad i žurkom. Nataša Peković, direktorica OŠ Risto Manojlović, uz čestitke i želje za uspješan nastavak školovanja, poručila im je da čuvaju „svoje i dostojanstvo porodice, grada i države“.

“Neću vam govoriti o ozbiljnosti, koja vam je neophodna za vrijeme koje dolazi, ali ću vam reći nešto drugo. Molim vas da uvijek imate na umu da ste vrijedni poštovanja, nikada nemojte pristati na manje od toga. Čuvajte svoje dostojanstvo, dostojanstvo svoje generacije, svoje porodice, svoga grada i svoje države”, kazala je direktorica.

Za dobitnice i dobitnike diplome Luča u osnovnoj i srednjoj školi Opština je obezbijedila novčane nagrade, koje će im biti uručene na prijemu kod predsjednika Vladmira Martinovića.

Bonus video: