Jasmina Pribilović iz Budve, najsrećnija u „EKO Vozi i Osvoji“ nagradnoj igri

Ključevi Fiat-a 500 Hybrid, u rukama jedne dame

29137 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol
Foto: Jugopetrol

Završena je još jedna velika nagradna igra Jugopetrola „EKO Vozi i Osvoji“. Nakon osam sedmica izvučen je i drugi dobitnik glavne nagrade – automobil Fiat 500 1.0 Hybrid. Naša proslavljena teniserka Danka Kovinić izvukla je srećnog dobitnika. Od preko 126.000 potencijalnih dobitnika, ključeve od automobila Fiat 500 1.0 Hybrid dobila je Jasmina Pribilović iz Budve.

Na EKO pumpi u Podgorici, uručili smo ključeve srećnoj dobitnici koja nas je dočekala sa osmijehom, vidno raspoložena i srećna. Ključeve automobila uručila joj je Sara Ivanović Božović – marketing menadžer kompanije Jugopetrol. Kada smo je pitali da li je očekivala nagradu, odnosno da li se uopšte nadala glavnoj nagradi, s neizmjernom radošću u glasu odgovorila je:

„Prije svega želim da se zahvalim kompaniji Jugopetrol na ovako divnoj nagradi, a i našoj teniserki svjetskog ranga Danki Kovinić koja mi je juče donijela sreću. Nisam očekivala nagradu, ali kako često igram nagradne igre i pristupam im sa nekom dječijom radošću, potajno se nekako i nadam. Ali zaista, ovako vrijednu nagradu u vidu automobila nisam očekivala“.

Jugopetrol
foto: Jugopetrol

Dodaje da su je nakon poziva iz marketing sektora kompanije Jugopetrol zatekli u radnom okruženju. Jasmina je rekla da su je preplavila različita osjećanja pomiješana miksom nevjerice, pozitivnog šoka i treme, pitala se da li je ili nije ona ta srećnica. Tek nakon provjere podataka organizatora kada joj je potvrđeno da je baš ona srećna dobitnica, dodaje da je nastupila neizmjerna sreća.

Interesovalo nas je i ko će voziti automobil?

„Još uvijek ne znam, vidjećemo. Imam veliku porodicu hvala bogu, pa mislim da ćemo svi negdje podjednako uživati u novom malom čudu od automobila“.

Napominje da je jako zadovoljna uslugom Jugopetrola i da zaista gorivo toči na EKO benzinskim stanicama:

„Mislim da i Jugopetrol i EKO pumpe sami za sebe govore o kvalitetu i načinu na koji cijene lojalnost svojih kupaca, upravo kroz organizovanje ovako vrijednih darivanja iz ciklusa u ciklus“.

Na kraju nam je rekla šta poručuje drugim korisnicima i klijentima kompanije Jugopetrol:

„Poručujem da koriste “EKO Vozi i Osvoji“ kartice i da vjeruju. Možda ne osvoje automobile, ali mogu neku od drugih vrijednih nagrada. Svakako kada je čovjek otvorenog srca i negdje iskrenih namjera, ta ruka koja nekako pruža i daje uvijek je otvorena i da primi neku nagradu“.

Jugopetrol
foto: Jugopetrol

Čestitamo Jasmini Pribilović, kao i ostalim dobitnicima sedmičnih nagrada. Svi koji imate “EKO Vozi Osvoji” karticu sačuvajte je za sljedeće prilike, a mi vam želimo puno sreće u osvajanju nagrada.