Radović: Nisam u kontaktu sa kompanijom "Winx", nisam preuzimao bilo kakvu opremu

Miodrag Radović reagovao na optužbe osnivača kompanije "Winx"

18941 pregleda 12 komentar(a)
Miodrag Radović, Foto: BORIS PEJOVIC
Miodrag Radović, Foto: BORIS PEJOVIC

Miodrag Radović, bivši šef kabineta Mila Đukanovića, saopštio je juče da nije ni u kakvom poslovnom ili privatnom odnosu sa kompanijom “Winx”, kao i da od tog subjekta nije preuzimao bilo kakvu opremu usljed koje bi nastao “dug”.

On je reagovao na tekst objavljen na portalu Vijesti 15. juna 2023. godine, “Kada nama Đukanović da novac, mi ćemo tebi: Uzeli 250.000 robe, sad neće da plate”...

“Ovim putem obavještavam Vas i svu javnost da ja nijesam ni u kakvom poslovnom niti privatnom odnosu sa Winx doo, niti sam od navedenog subjekta preuzimao bilo kakvu opremu usljed koje bi nastao navedeni ‘dug’. Da ste provjeravali tačnost ovih ‘informacija’ jednostavnim uvidom u javno dostupne registre, utvrdili biste da je doo Winx u blokadi na iznos od 93.000,00 eura, a da je prihod u 2022. godini iznosio samo 32.000,00, pa je krajnje nejasno da taj subjekt može isporučiti nekome robu u iznosu od 250.000,00 eura!

Imajući u vidu vrijeme podnošenja krivične prijave, 3 dana pred izbore, smatram da je ovo još jedan pokušaj diskreditacije politike kojoj pripadam.

Imajući u vidu da ne želim doprinositi daljoj medijskoj promociji neosnovanih optužbi, neću se više medijski oglašavati ovim putem, već isključivo pred nadležnim organima, kada se za to steknu uslovi.

Ističem samo da ću svim raspoloživim zakonskim sredstvima braniti i odbraniti svoju i čast svoje porodice”, navodi se u reagovanju Radovića.

Bonus video: