Zbog utakmice Crna Gora - Mađarska: Ove ulice u Podgorici će biti zatvorene

Zbog utakmice se zatvaraju ulice Miljana Vukova, Novaka Miloševa, 19. decembra, Vaka Đurovića, kao i Trg Balšića i bulevar Ivana Crnojevića

4765 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Uprava policije je saopštila da se povodom fudbalske utakmice između Crne Gore i Mađarske koja se igra u subotu 17. juna od 18 časova u Podgorici od sedam časova do završetka utakmice biti zatvorene ulice Miljana Vukova, Novaka Miloševa, Trg Balšića, ulica 19. decembra i ulica Vaka Đurovića – od zgrade Hitne medicinske pomoći do ulice 19. decembra.

Oni su dodali da će Bulevar Ivana Crnojevića biti zatvoren u od 15 časova do završetka utakmice od ulice Marka Miljanova do Bulevara Stanka Dragojevića, dio ulice Slobode do Hercegovačke ulice.

"Policijski službenici će vršiti snimanje navedene fudbalske utakmice prije početka, za vrijeme trajanja i nakon završetka, Shodno čl. 93 Zakona o unutrašnjim poslovima. Ujedno obavještavamo i apelujemo na građane, da u cilju bezbjednog odvijanja saobraćaja blagovremno uklone svoja parkirana vozila u navedenim ulicama.", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: