Nastavljena potraga za nestalim Kolašincem (71)

Policiji je nestanak L.R. (71) prijavio njegov brat, pa je predhodnih dana kontinuirano organizovana potraga, koja je danas najmasovnija i anagaživani su, kako je Vijestima rečeno, “maksimalno kapaciteti Uprave policije”.

5884 pregleda 0 komentar(a)
Sa potrage, Foto: Služba zaštite i spašavanja Kolašin
Sa potrage, Foto: Služba zaštite i spašavanja Kolašin

U potragu za mještaninom kolašinskog sela Prekobrđe L.R. (71), čije je nestanak prijavljen prije nekoliko dana, uključeno je danas nekoliko desetina pripadnika policije, članova lovačkih udruženja, dobrovoljaca, rodbine nestalog…

Kako je "Vijestima" nezvanično rečeno u kolašinskoj policiji, na terenu se danas koriste i dronovi i psi tragači.

L.R. je poslednji put viđen u noći 11. juna, a bazne stance narednog dana zabilježile su signal njegovog telefona na više mjesta u okolini sela u kojem je živio.

Policiji je nestanak prijavio njegov brat, pa je predhodnih dana kontinuirano organizovana potraga, koja je danas najmasovnija i anagaživani su, kako je Vijestima rečeno, “maksimalno kapaciteti Uprave policije”.

Potagu otežava jako nepristupačan teren.

"Konfiguracija terena i nisko rastinje jako otežavaju i preglednost i potragu. Detaljno se pretražuje teren, uz učešće nekoliko desetina ljudi, a podrška su psi tragači i dronovi", kazali su nezvanično u policiji.

Bonus video: