Najboljim kolašinskim maturantima dodijeljene diplome Luča

Kako je ranije saopšteno iz lokalne uprave, za najbolje kolašinske osnovce i srednjoškolce, na prijemu kod predsjednika Opštine, biće uručene i novčane nagrade

3114 pregleda 0 komentar(a)
Dobitnici diplome Luča, Foto: SMŠ Braća Selić
Dobitnici diplome Luča, Foto: SMŠ Braća Selić

Najboljim kolašinskim maturantkinjama i maturantima danas su dodijeljene diplome Luča, a to priznanje ove godina, dobilo je osam đaka SMŠ “Brača Selić. Katarina Peković, koja je i đak generacije, Tijana Jovanović i Tijana Tapušković dobili su diplomu Luča I, a Andrija Bulatović, Anđa Raketić, Filip Pejovič, Milka Dabetić i Aleksa Čogurić Luča II.

Direktorica SMŠ Braća Selić, Ana Šćepanović - Golubović je na svečanosti, na kojoj su uručena priznanja najboljim, kazala da je uvjerena da će “ svršeni srednjoškolci sačuvati sve vrijednosti koje su zajednički stvorili u kolašinskoj školi”.

“Pred vama su novi izazovi školovanja i života. Budite prije svega dobri ljudi i neka vam svako sjećanje na našu školu bude razlog dodatnog samopouzdanja i snage veće od svih problema”, poručila je Šćepanović – Golubović.

Kako je ranije saopšteno iz lokalne uprave, za najbolje kolašinske osnovce i srednjoškolce, na prijemu kod predsjednika Opštine, biće uručene i novčane nagrade.

Bonus video: