Martinović primio najbolje kolašinske maturante i polumaturante: Uručio im novčane nagrade

Čestitajući najboljim svršenim osnovcima i srednješkolcima, u ime svih sugrađana, kazao da su priznanja koja su zaslužili "ponos cijelog grada"

1594 pregleda 4 komentar(a)
Sa događaja, Foto: Opština Kolašin
Sa događaja, Foto: Opština Kolašin

Predsjednik Opštine Kolašin Vladimir Martinović upriličio je prijem za najbolje kolašinske maturante i polumaturante i, u ime lokalne uprave, uručio im novčane nagrade.

Čestitajući najboljim svršenim osnovcima i srednješkolcima, u ime svih sugrađana, kazao da su priznanja koja su zaslužili "ponos cijelog grada".

"Dobitnice i dobitnike diplome Luča, želja za znanjem i daljim školovanjem, povešće u druge gradove i države, ali se nadam i vjerujm da će sa sobom uvijek nositi Kolašin i da će mu se vratiti kao zreli i obrazovani mladi ljudi, koji su spremni da u budućnosti preuzmu ključeve grada na upravljanje. Pored svih uspjeha, koje znam da ćete u životu dalje ostvariti, želim vam i da postanete časni i pošteni ljudi, jer to je ono što je i najbitnije", poručio je Martinović.

Diplomu Luča, ove godine, zaslužilo je devet đaka Osnovne škole (OŠ) "Risto Manojlović" i osam iz Srednje mješovite škole (SMŠ) "Braća Selić".

Bonus video: