Morsko dobro: Ubrzo preuzimanje još šest trajekata, kompletira se flota

"Sa kapacitetom flote od preko 300 vozila koji je značajno uvećan u odnosu na prethodne godine, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore spremno dočekuje glavnu ljetnju turističku sezonu"

24417 pregleda 226 reakcija 54 komentar(a)
Ilustracija, Foto: S. Luković
Ilustracija, Foto: S. Luković

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom na osnovu sprovedenog tenderskog postupka, donijelo je odluku o izboru najpovoljnije ponude za kupovinu šest trajekata i nabavku rezervnih djelova i prateće opreme.

"Vrijednost ekonomski najpovoljnije ponude predmetne nabavke iznosi 6.710.593, 24 eura bez uračunatog PDV-a. U skladu sa vremenskom dinamikom isporuke brodova, plan je da se ubrzo nakon potpisivanja Ugovora preuzmu četiri trajekta, što očekujemo do kraja sedmice, a nakon toga, početkom naredne sedmice, i preostala dva trajekta", kazali su Vijestima u ovoj državnoj kompaniji.

Kupovinom ovih brodova, Morsko dobro, kako navode, kompletira flotu za sada dovoljnog kapaciteta koji obezbjeđuje brzo i efikasno funkcionisanje trajektnog prevoza putnika i vozila na liniji Lepetane - Kamenari.

"Sa kapacitetom flote od preko 300 vozila koji je značajno uvećan u odnosu na prethodne godine, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore spremno dočekuje glavnu ljetnju turističku sezonu. Kako i do sada Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore će u narednom periodu vrijedno raditi na kontinuiranom unaprijeđenju kvaliteta usluge", zaključuju iz Morskog dobra.

Bonus video: