Opština Bar: Vandali oskrnavili zastave Crne Gore i EU, obaviještena policija

"Osuđujemo vandalsko ponašanje neodgovornih pojedinaca koji su oskrnavili zastave Crne Gore i EU istaknute na jarbolima ispred zgrade Opštine. Zastave koje na ovom mjestu stoje godinama, skinute su tokom noći o čemu je obaviještena i policija."

27606 pregleda 311 reakcija 70 komentar(a)
Oskrnavljene zastave ispred zgrade Opštine: Fotografija koju je dostavila Opština Bar, Foto: Opština Bar
Oskrnavljene zastave ispred zgrade Opštine: Fotografija koju je dostavila Opština Bar, Foto: Opština Bar

Iz Opštine Bar saopštili su da su vandali oskrnavili zastave Crne Gore i EU istaknute na jarbolima ispred zgrade Opštine u tom gradu i pozdravili napore nadležnih da sankcionišu ovakve pojave.

"Osuđujemo vandalsko ponašanje neodgovornih pojedinaca koji su oskrnavili zastave Crne Gore i EU istaknute na jarbolima ispred zgrade Opštine. Zastave koje na ovom mjestu stoje godinama, skinute su tokom noći o čemu je obaviještena i policija.", saopštili su iz Opštine Bar.

Istakli su da je javna imovina česta meta huliganskih napada i apelovali na građane da vode računa, zajedno sa lokalnom upravom, o zajedničkoj imovini i imidžu grada.

"Pozdravljamo napore policije i drugih nadležnih službi u rasvjetljavanju ovog slučaja ali i sankcionisanja ovakvih pojava u našem društvu", naglasili su iz barske Opštine.

"Posebno je porazno da je neko spreman da oskrnavi državne simbole i imovinu institucija, takvo ponašanje nema i neće imati mjesta u Baru, gradu otvorenog i tolerantnog društva", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: