Trogodišnja Nikolija mora da nastavi logopedske tretmane u Beogradu: Potrebno još 700 eura

Nikolija je do sada prošla liječenje u Turskoj i Beogradu sa vidnim napretkom

54813 pregleda 21 reakcija 7 komentar(a)
Nikolija Perunović, Foto: Privatna arhiva
Nikolija Perunović, Foto: Privatna arhiva

Trogodišnjoj Nikoliji Perunović potrebno je još 700 eura da bi nastavila logopedske tretmane u Beogradu.

Iz nevladine organizacije (NVO) Happy life je saopšteno da je za nastavak tretmana i boravak od dva mjeseca u Beogradu potrebno oko 3.000 eura, a da je za sada prikupljeno 2.300.

"Nikolija Perunović iz Nikšića je do sada prošla liječenje u Turskoj i Beogradu sa vidnim napretkom, izgovara riječi, ima koncetraciju. Ova sredstva ne mogu obezbijediti jer majka ne može da radi, a sva primanja koja je imala su ukinuta", kazali su iz ove NVO.

Nikolijin otac je, kako su rekli, stradao sa 30 godina od strujnog udara pa su ona i majka ostale same.

Nikolija ima, kazali su oni, sedmogodišnju sestru koja boluje od autizma, epilepsije i cerebralne paralize i koja se od rođenja liječi.

Nikolijina sestra je, dodaje se, liječena i van Crne Gore.

"Da bude gore majki i Nikoliji je isključena struja. Molimo vas, kao porodica, pomozite nam. Vjerujemo u vas. Volja dobrih ljudi nam je jedina nada“, stoji u apelu Nikolijine porodice. Porodica se zahvaljuje svima koji su pomogli do sada i nesebicno bili uz nas. Posebnu zahvalnost medijima koju su u svakom trenutku bili uz nas", navode iz NVO Happy life.

Svi koji mogu i žele da pomognu Nikoliji da nastavi svoj napredak i liječenje u Beogradu mogu to da urade uplatom na Nikolijin žiro račun:

Nikolija Perunovic

535–0100200161062–34

Uplate iz inostranstva mogu se obaviti putem računa ME25535013050001311885, na ime Nikolija Perunović, Kapino polje bb, Nikšić.

Bonus video: