Opština Bijelo Polje ponovo traži prevoznike

“Predmet ovog ponovnog javnog oglasa je povjeravanje grupe linija prevoznicima u javnom, linijskom gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji opštine Bijelo Polje", pše u oglasu

2541 pregleda 2 komentar(a)
Autobuska stanica Bijelo Polje, Foto: Opština
Autobuska stanica Bijelo Polje, Foto: Opština

Opština Bijelo Polje ponovo je raspisala konkurs za prevoznike zainteresovane za prevoz putnika na gradskim i prigradskim linijama, koji je otvoren do 12. jula.

“Predmet ovog ponovnog javnog oglasa je povjeravanje grupe linija prevoznicima u javnom, linijskom gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji opštine Bijelo Polje, koje nisu dodijeljene javnim oglasom od 11. februara prošle godine, prema utvrđenom Planu linija za javni, linijski prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na području opštine Bijelo Polje”, stoji u oglasu.

Navodi se da se Plan o minimalnom broju polazaka u javnom linijskom, gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji opštine Bijelo Polje, sa utvrđenim polascima na linijama može se preuzeti sa sajta Opštine Bijelo Polje ili u Sekretarijatu za preduzetništvo (Kancelarije u SC Nikoljac).

Komisija za sprovođenje javnog oglasa za dodjelu linija prevoznicima u javnom linijskom gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji opštine Bijelo Polje obavještava da bi se u zavisnosti od saobraćajno tehničkih karakteristika puta kao i potreba za prevozom putnika na svim linijama prevoz vršio gradskim, prigradskim ili malim autobusima.

Bonus video: