MZ Sveti Stefan: Mještani nezadovoljni radom Komunalnog preduzeća, pozvaćemo ih da ne plaćaju račune

"Komunalno preduzeće ne funkcioniše u našoj MZ već je to prepušteno pojedinincima bez ikakvog ovlašćenja, koji prave komunalnu katastrofu i nered, nepoštujući odluke opštinske samouprave"

2396 pregleda 11 komentar(a)
Foto: MZ Sveti Stefan
Foto: MZ Sveti Stefan

Mjesna zajednica Sveti Stefan saopštila je da je nezadovoljna radom Komunalnog preduzeća zbog održavanje čistoće i da će pozvati građani da ne plaćaju račune.

"Primorani smo da se obratimo javnosti i čelnim ljudima DOO Komunalno Budva iz razloga velikog nezadovoljstva mještana i turista koji posjećuju najveći biser crnogorskog turizma naše 'ekološke' Crne Gore. Nezadovoljni smo radom Komunalnog preduzeća odnosno radom određenih šefova sektora zaduženih za ovaj dio grada", navodi se u saopštenju MZ Sveti Stefan.

Navode da kao najprepoznatljivije turističko mjesto u Crnoj Gori, nekad mondensko ljetovalište, slika svetog Stefana oslikava "cjelokupnu našu opštinu, a i cijelu državu Crnu Goru".

smeće Sveti Stefan
foto: MZ Sveti Stefan

"Mnoge su primjedbe od strane mještana i turista na račun nekvalitetnog poslovanja komunalne čistoće u našoj MZ, dok obaveze za odvoz smeća rastu, a naša sela postaju sve prljavija. Komunalno preduzeće ne funkcioniše u našoj MZ već je to prepušteno pojedinincima bez ikakvog ovlašćenja, koji prave komunalnu katastrofu i nered, nepoštujući odluke opštinske samouprave. U slučaju nastavljanja ovakve varvarske prakse pozvaćemo mještane kao i sve privrednike koji su pogođeni ovakvim javašlukom, da ne izmiruju obaveze dok god lokalno Komunalno preduzeće ne počne da ispunjava obaveze prema svojim sugrađanima koji ih za to plaćaju”, upozoravaju iz MZ Sveti Stefan.

Bonus video: