TO Budva pomogla opremanju kabineta u srednjoj školi

Ukupna vrijednost sredstava koje je TO Budva izdvojila za učešće u navedenom projektu iznosi oko 13.000 eura

1327 pregleda 1 komentar(a)
Opremljeni kabinet, Foto: Vuk Lajović
Opremljeni kabinet, Foto: Vuk Lajović

Turistička organizacija Opštine Budva učestvovala je u realizaciji projekta opremanja kabineta smjera Hotelsko – turistički tehničar i kabineta francuskog jezika u Srednjoj mještovitoj školi “Danilo Kiš” u Budvi.

Nove, redizajnirane prostorije svečano su otvorene danas u prisustvu direktora škole i inicijatora ovog projekta Krsta Vukovića, ambasadora Francuske u Crnoj Gori Kristijana Timotijeva, predstavnika Turističke organizacije Budva Marije Franete, učenika i medija. Direktor SMŠ “Danilo Kiš” je zahvalio Turističkoj organizaciji opštine Budva na pomoći, dok je Ambasador Francuske naglasio da se nada da će novi standardi u učenju francuskog jezika privući još veći broj učenika da nauče ovaj lijepi jezik i bolje se upoznaju sa francuskom kulturom.

Iz novoopremljenog kabineta
Iz novoopremljenog kabinetafoto: Vuk Lajović

“Turistička organizacija opštine Budva želi da, zajedno sa lokalnom samoupravom kontinuirano radi na stvaranju boljih uslova za obrazovanje naših mladih ljudi koji svoju budućnost vide u turističkim djelatnostima u svom rodnom gradu. Zato, zahvaljujemo Krstu Vukoviću, direktoru SMŠ “Danilo Kiš” na inicijativi koja upravo vodi ka ovom zajedničkom cilju. Nadamo se da će novi, bolji uslovi za praćenje nastave donijeti kvalitet budućih turističkih tehničara a da će ga oni primijeniti na poslovima koji će naš grad pozicionirati još čvršće na mapi najznačajnijih turističkih destinacija u Evropi", kazala je je Marija Franeta, predstavnica TO Budva.

Ukupna vrijednost sredstava koje je TO Budva izdvojila za učešće u navedenom projektu iznosi oko 13.000 eura.

Bonus video: