Dom zdravlja: Tokom praznika će raditi zdravstveni objekti Blok pet, Stara Varoš, Konik, Tuzi i Zeta

Iz Doma zdravlja Glavnog grada su kazali da će Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu "Blok V" raditi od 07 do 21 h

3367 pregleda 0 komentar(a)
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Boris Pejović
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Boris Pejović

Tokom predstojećih praznika 13. i 14. jula kao i u danima vikenda, građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima, Blok pet, Stara Varoš, Konik, Tuzi i Zeta, saopšteno je iz Doma zdravlja Glavnog grada.

Izabrani doktor za odrasle će, kako je rečeno, raditi u zdravstevnim objektima: "Blok V", "Stara Varoš" i "Konik", od 07 do 21 h.

"Izabrani doktor za odrasle u zdravstvenim objektima “Tuzi” I “Zeta” će raditi u dane praznika od 7 do 14h. Izabrani doktor za djecu će raditi u zdravstvenom objektu “Blok 5 ” u vremenu od 7 do 21h", dodaje se.

Iz Doma zdravlja Glavnog grada su kazali da će Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu "Blok V" raditi od 07 do 21 h.

"Jedinica za patronažu će raditi po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi za terapiju primati u zdravstvenom objektu "Blok V" i "Konik", u periodu od 07 do 19 h, dok će se terapija, po nalogu Izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana, od 07 do 19 h", piše u saopštenju Doma zdravlja Glavnog grada.

Bonus video: