MZ Župa nikšićka donirala opremu vrtiću "Mačak"

"Djeca su budućnost svakog mjesta. Potrudimo se da imaju srećno djetinstvo, jer samo tako ih možemo usmjeravati da budu nosioci stvaranja boljeg društva", rekao je predsjednik Savjeta mjesne zajednice (MZ) Župa nikšićka Dragoljub Radulović

1753 pregleda 4 komentar(a)
Radulović, Foto: Savjet MZ Župa
Radulović, Foto: Savjet MZ Župa

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice (MZ) Župa nikšićka Dragoljub Radulović uručio je vrtiću "Mačak" novu opremu, koju je donirala MZ, kako bi oko 80 djece u septembru dočekali što bolji uslovi za boravak toj ustanovi.

MZ je više puta donirala opremu i mobilijar vrtiću "Mačak".

"Djeca su budućnost svakog mjesta. Potrudimo se da imaju srećno djetinstvo, jer samo tako ih možemo usmjeravati da budu nosioci stvaranja boljeg društva. Aktivnosti Savjeta MZ će i u narednom periodu biti usmjerene ka tom cilju. Ponosni smo što je prije nekoliko dana još jedan stipendista mjesne zajednice, Slobodanka Marojević, diplomirala na Medicinskom fakultetu i što smo kroz njeno školovanje dali mali doprinos i podstrek njenom uspješnom školovanju. Mnogo puta se pokazalo da je ulaganje u mlade najbolja investicija“, poručio je Radulović.

Slobodanka Marojević, Dragoljub Radulović
foto: MZ Župa

Bonus video: