Podgorica: Doktore iz Nove Varoši izmještaju na druge punktove zbog problema sa klimatizacijom

Iz podgoričkog DZ su rekli da se građani o radu svojih ljekara na nedjeljnom nivou mogu informisati preko kol centra 19816, telefona timova izabranog doktora za odrasle, sajta DZ, kao i preko obavještenja istaknutih na objektima DZ

24210 pregleda 56 reakcija 31 komentar(a)
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Printscreen YouTube/Dom zdravlja Podgorica
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Printscreen YouTube/Dom zdravlja Podgorica

Timovi izabranih ljekari za odrasle i djecu u Zdravstvenom objektu (ZO) Nova Varoš od sjutra će biti izmješteni po ostalim punktovim u Podgorici, zbog problema sa klimatizacijom, saopšteno je iz Doma zdravlja (DZ) Glavnog grada.

Kako se navodi, usljed prekida u radu termoenergetskog sistema u ZO Nova varoš i najavljenog porasta temperatura u Podgorici, timovi izabranog doktora za odrasle kao i izabranog doktora za djecu od ponedeljka biće izmjesteni po ostalim punktovima po gradu.

“Timovi ljekara timovi izabranog doktora za odrasle i djecu biće izmješteni u ZO Blok pet, Studentska polikilinika, Zlatica, Stara varoš i Konik”, kaže se u sopštenju.

Iz podgoričkog DZ su rekli da se građani o radu svojih ljekara na nedjeljnom nivou mogu informisati preko kol centra 19816, telefona timova izabranog doktora za odrasle, sajta DZ, kao i preko obavještenja istaknutih na objektima DZ.

“Menadžment Doma zdravlja Glavnog grada ulaže sve napore da se uspostavi normalan rad sistema klimatizacije i danonoćno radimo na rješavanju problema”, navodi se u saopštenju.

Iz DZ su apelovali na građane i zaposlene da imaju razumijevanja za izmještanje timova.

Bonus video: