Abazović: Kao i do sada, nastaviću iskreno da se zalažem da oslobodimo potencijal sjevera

"U lokalnoj samoupravi imamo iskrene partnere koji žele najbolje svom kraju i državi, stoga ne sumnjam da ćemo svake naredne godine sabirati uspjehe i prihode sa novih dionica, staza i izletišta", istakao je Abazović

7158 pregleda 18 komentar(a)
Abazović, Foto: Luka Zeković
Abazović, Foto: Luka Zeković

Kao i do sada, nastaviću iskreno da se zalažem da oslobodimo potencijal sjevera, koji zahtijeva punu iskorišćenost, saopštio je predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

Iz Vlade je saopšteno da je on uputio čestitku predsjedniku Opštine Željku Ćulafiću i predsjedniku Skupštine Opštine Mladenu Đukiću, odbornicama i odbornici i svim građankama i građanima povodom 17. jula, Dana Opštine Andrijevica.

"Čestitam vam Dan opštine, kada se sa pijetetom sjećamo neustrašivih učesnika ustanka i oslobođenja Andrijevice u Drugom svjetskom ratu, sa osjećanjem odgovornosti prema budućim generacijama i željom da nastavimo trasirati put jednakih šansi za sve građane Crne Gore. U lokalnoj samoupravi imamo iskrene partnere koji žele najbolje svom kraju i državi, stoga ne sumnjam da ćemo svake naredne godine sabirati uspjehe i prihode sa novih dionica, staza i izletišta", istakao je Abazović u čestitki.

Onje dodao da se strateške tačke na kojima počiva budući progres privrede Andrijevice ogleda u ulaganju u infrastrukturne projekte kojima treba čvršće i šire povezati Andrijevicu sa drugim gradovima, zatim daljem razvoju turizma, poljoprivrede, savjesnijem korišćenju hidro, šumskog i ruralnog potencijala, kao i boljoj valorizaciji masiva Komova.

"Kao i do sada, nastaviću iskreno da se zalažem da oslobodimo potencijal sjevera, koji zahtijeva punu iskorišćenost, ali i zaslužuje veću brižnost, te Vam još jednom najiskrenije čestitam Dan opštine", zaključio je Abazović.

Bonus video: