Podgorica: Požar u KCCG, gorjela prostorija u Centru za patologiju

"Na lice mjesta upućene su dvije posade sa šest vatrogasaca"

14832 pregleda 24 reakcija 4 komentar(a)
Prostorija Centra za patologiju, Foto: FB Služba zaštite i spasavanja Glavni grad
Prostorija Centra za patologiju, Foto: FB Služba zaštite i spasavanja Glavni grad

Služba zaštite i spašavanja Glavnog grada Podgorica saopštila je da je danas došlo do požara u Centru za patologiju u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG).

Iz Službe zaštite i spašavanja su na Fejsbuku poručili da su prijavu o ovom požaru primili u 12.05 časova.

"Na lice mjesta upućene su dvije posade sa šest vatrogasaca. Izlaskom na lice mjesta ustanovljeno je da gori jedna prostorija u Centru za patologiju. Požar je ugašen u 12.27h", poručili su iz Službe zaštite i spašavanja.

Poručili su i da su u protekla 24 časa pripadnici Službe zaštite i spašavanja realizovali 13 intervencija.

"Od navedenog broja četiri intervencije odnosile su se na požare niskog rastinja u Zeti, na Kuće Rakića, u blizini mosta Luča i uz obalu Morače-u blizini Palade. Na dvije lokacije preko Morače, u Zeti i na Veruši gorelo je zapaljeno smeće, a u centru grada i u Zeti došlo je do požara na automobilima. Jedna intervencija se odnosila na požar na kući u Dahni, dok se jedna intervencija odnosila na požar u Centru za patologiju u KCCG. Takođe, pripadnici Službe pružili su asistenciju policiji prilikom dojave o postavljenoj bombi u zgradi Bemax. Ostale intervencije odnose se na aktivnosti iz nadležnosti Službe", kazali su iz Službe zaštite i spašavanja na Fejsbuku.

Bonus video: