Đurović: Prirodni resursi i potencijali opštine Berane moraju biti stavljeni u funkciju ukupnog napretka

Đurović je uputila čestitku povodom 21. jula, Dana opštine Berane, predsjedniku Opštine Vuku Todoroviću, predsjedniku Skupštine opštine Novici Obradoviću, odbornicima i svim građanima

3245 pregleda 4 komentar(a)
Đurović, Foto: Luka Zeković
Đurović, Foto: Luka Zeković

Prirodni resursi i potencijali opštine Berane moraju biti stavljeni u funkciju ukupnog napretka, kazala je predsjednica Skupštine Danijela Đurović.

Kako je saopšteno iz Skupštine, Đurović je uputila čestitku povodom 21. jula, Dana opštine Berane, predsjedniku Opštine Vuku Todoroviću, predsjedniku Skupštine opštine Novici Obradoviću, odbornicima i svim građanima.

„Najsrdačnije čestitam 21. jul, svečani datum kada obilježavamo Prvu sjednicu Odbora narodnog oslobođenja za Srez beranski, održanu davne 1941. godine”, navela je Đurović.

Ona je rekla da su na današnji dan stanovnici Berana pokazali kako se suprotstavlja fašizmu.

“Dali su nam vječiti primjer kako i sami treba da se borimo protiv ideja i pojava koje mogu ugroziti našu državu”, dodala je Đurović u čestitki.

Ona je navela da je opština Berane prepoznatljiva po nesvakidašnjim prirodnim resursima i potencijalima, koji su decenijama bili zapostavljani.

“Danas oni moraju biti stavljeni u funkciju ukupnog napretka, a sve radi osiguranja najvažnijeg cilja – da beransku omladinu zadržimo na svojim ognjištima”, kazala je Đurović.

Ona je rekla da je uvjerena da će lokalna samouprava, u najboljem interesu Beranaca, učiniti sve što je neophodno kako bi se krenulo sa ubrzanim razvojem opštine, što će se odraziti na povećanje standarda života stanovnika tog kraja.

Bonus video: