Dom zdravlja Glavnog grada se zahvalio EU i UNICEF-u na donaciji klima uređaja: Značajno će poboljšati uslove pacijenata

"Ovo je još jedan primjer kako podrška organizacija poput EU i Unicefa može doprinijeti poboljšanju zdravstvene zaštite i kvaliteta života zajednice", naveli su iz Doma zdravlja Glavnog grada.

2255 pregleda 24 reakcija 2 komentar(a)
Dom zdravlja Podgorica, Foto: TV  Vijesti
Dom zdravlja Podgorica, Foto: TV Vijesti

Svaka inicijativa koja ima za cilj poboljšanje zdravstvene zaštite i pružanje boljih uslova pacijentima zaslužuje zahvalnost i podršku, kazali su iz Doma zdravlja Glavnog grada.

Oni su izrazili zahvalnost Evropskoj uniji (EU) i Unicefu na donaciji jedanaest novih klima uređaja usled kvara na centralnom sistemu klimatizacije u zdravstvenom objektu "Nova Varoš".

"Ovi uređaji će značajno poboljšati uslove pacijenata i olakšati rad medicinskog osoblja tokom toplih dana. Ovo je još jedan primjer kako podrška organizacija poput EU i Unicefa može doprinijeti poboljšanju zdravstvene zaštite i kvaliteta života zajednice", naveli su iz Doma zdravlja Glavnog grada.

Dodali su da će od četvrtka 27.jula. izabrani pedijatri Doma zdravlja Glavnog grada nastaviti svoj redovan rad u zdravstvenom objektu Nova Varoš, te da će za dane vikenda od 7 do 21 čas izabrani pedijatri pružati usluge najmlađim građanima u zdavstvenom objektu "Blok V".

Zamolili su građane za razumijevanje, jer, kako kažu, ubrzo očekuju i osposobljavanje za nesmetan rad i ostalog dijela objekta.

Bonus video: