Beograđanin nestao u Crnoj Gori: Krenuo ka Ulcinju da zamijeni ulje u automobilu

Vladan Stanković (48) ima dvije tetovaže na lijevom ramenu i ruci, jedna je vuk, a druga liči na siluetu

26216 pregleda 10 komentar(a)
Stanković, Foto: Privatna arhiva
Stanković, Foto: Privatna arhiva

Vladan Stanković (48) iz Beograda nestao je u ponedjeljak tokom ljetovanja u Crnoj Gori, potvrdila je za portal Nova.rs njegova porodica i ujedno su poslala apel i zamolili sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave članovima porodice i policiji.

Vladan je nestao u ponedjeljak ujutru oko 11.00 sati tokom odmora u Crnoj Gori, kada je iz Utjehe krenuo ka Ulcinju automobilom „fiat idea“ teget boje, beogradskih registarskih oznaka BG 1986 ST.

„Sa brda kod plaže Utjehe (plaža između Bara i Ulcinja) krenuo je ka Ulcinju da zamijeni ulje bez dokumenata, samo sa telefonom i nešto novca. Nije imao majicu na sebi“, kaže zabrinuta sestričina i dodaje da je tog jutra bio u jakim bolovima.

„Imao je jake bolove u stomaku (imao je pankreatitis krajem prošle godine) i išao je redovno na kontrole ali ne znamo da li je to i sada bio uzrok“, dodaje.

Kako su nam pojasnili, imajući u vidu da je Vladan krenuo automobilom bez dokumenata, sumnjaju da mu je u međuvremenu pozlilo i da ga je neko možda odveo u bolnicu, zbog čega apeluju i da se prekontrolištu zdravstvene ustanove.

Vladan je srpski državljanin, živi i radi u Srbiji i nikada do sada se nije dešavalo da ovako nestane.

Vladan ima dvije tetovaže na lijevom ramenu i ruci, jedna je vuk, a druga liči na siluetu.

Nestanak je prijavljen policiji i oni ga traže od juče.

Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije o Vladanu, da obavijeste policiju ili jave njegovoj porodici na ove brojeve telefona:

0646153909 – Dragica Stanković

0600769048 – Snežana Kukić (njegova sestra)

Bonus video: