Čarobna Crna Gora

Bilo da ste domaći gost i znači vam odmor i udobnost ili iz regiona dolazite i želite uživati u suncu i plaži, ili tek upoznajete čarobnu Crnu Goru - Admiral je vaša mirna luka iz koje ćete svakoga dana ploviti u užitak kakav još nijeste doživjeli.

41527 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Hotel Admiral
Foto: Hotel Admiral

Mirna oaza u srcu mediteranske metropole turizma Budve, hotel Admiral bio je omiljeno ljetovalište mnogih slavnih ličnosti. Silvio Berluskoni, Denis Kvejd, Nastasja Kinski - samo su neki od planetarno poznatih zvijezda koji su uživali u čarima ovog bajkovitog mjesta. I vi možete, već danas, rezervisati vaše srećne dane odmora u ovom jedinstvenom hotelu na sajtu Ili na brojeve telefona +382 33 459263 ili +382 68 111122.

Hotel Admiral
foto: Hotel Admiral

Udobne i mirne sobe za porodice, bazen usred zelene oaze, teretana sa opciom individualnog korišćenja, bajkovita bašta hotela u zelenom višedecenijskom hladu, najbolji restoran u gradu La creme koji je dio grupacije u kojoj posluju najprestižniji restorani u Crnoj Gori (Adriatika, Ribarsko selo, Alposto giusto, vinarija Porto Novi, Signorina Porto Montenegro, Špilja, Luštica)… samo su neke od prednosti boravka u ovom hotelu.

Hotel Admiral
foto: Hotel Admiral

Parking hotela je rezervisan za naše goste a do obližnje plaže ima samo pet minuta laganog hoda. Do zidina staroga grada Budve koje datiraju iz antičkog doba (6. vijek prije nove ere) pješke se stiže za maksimalno 10 minuta. Budvanski Stari grad bogat je istorijom i primamljiv za sve one koji uživaju u istorijskim posjetama.

Od ranog proljeća do kasne jeseni, zbog mediternaske klime, gosti Admirala mogu uživati u plažama obližnje Budvanske rivijere koja se prostire na 25 kilometara dužine, od čuvene plaže Jaz do Buljarice. Uvale, plaže, ostrva su prepoznatljiv dio ovog dijela Mediterana. Sigurni smo da niko od vas neće odoljeti da posjeti planetarno popularan grad-hotel Sveti Stefan u čijim čarima su uživali Sofija Loren, Silvester Stalone, Klaudija Sifer, Viktorija Bekam, pa sve do Novaka Đokovića koji se i vjenčao ovdje.

Hotel Admiral
foto: Hotel Admiral

No, ukoliko sem Starog grada Budva i čari obližnjih plaža želite upoznati i ostale dijelove crnogorskog primorja - važno je znati da se Admiral nalazi 23 kilometara od nadaleko poznate turističke atrakcije - Starog grada Kotor. Od hotela do ulcinjskog Starog grada u kojem je, kao rob kojeg su utamničili ulcinjski gusari čuvenog pisca Muguela de Sarvantesa - samo je 64 kilometra. Ako ćete da posjetite grad koji je bio Servantesova inspiracija i da se okupate na predivnim pješčanim plažama - treba vam samo sat vremena vožnje. Važno je da znate da je obližnji tivatski aerodrom samo 21km od hotela a onaj u glavnom gradu Crne Gore - Podgorici 65km. Osoblje hotela Admiral na vaš poziv obezbjediće transfer kako bi udobno i sigurno stigli na odredište.U slučaju da ste se odlučili da dodjete avionom na recepciji hotela možete rezervisati rent-a-car kao i cijeli niz zanimljivih izleta po crnogorskom primorju, zaledjini ali i spektakularnim crnogorskim jezerima i planinama.Takodje, u staroj prijestonici Cetinje koja je samo 30 km od hotela naći ćete nevjerovatne priče o bogatoj i burnoj istoriji Crne Gore, brojne zgrade ambasada velikih svjetskih sila, tri najznačajnihe hrišćanske relikvije - ‘čestica časnog krsta’, ‘ruka svetog Jovana krstitelja’ i ‘ikona Filermosa’ za koju je vezana uzbudljiva istorijska priča prepuna mistike Romanovih.

Hotel Admiral
foto: Hotel Admiral

Bilo da ste gost iz Crne Gore i znači vam odmor i udobnost, ili iz regiona dolazite i želite uživati u suncu i plaži, ili tek upoznajete čarobnu Crnu Goru - Admiral je vaša mirna luka iz koje ćete svakoga dana ploviti u užitak kakav još niste doživjeli.

Više informacija o samom hotelu možete naći OVDJE.