Otvoren je novi Aroma market u Šušnju – od danas do subote popust od 20 odsto na cjelokupan asortiman

Svi posjetioce koji danas obave kupovnu u novootvorenom Aroma marketu očekuju pokloni, a pored toga obezbijeđen je popust 20 odsto na kompletan asortiman u periodu od 3. do 5. avgusta.

37600 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Aroma
Foto: Aroma

Danas je kompanija „Domaća trgovina“ otvorila još jedan moderno uređen AROMA market, preko puta šetališta u Šušnju. Mještani i turisti će imati priliku da obavljaju kupovinu u prijatnom ambijentu uz širok asortiman proizvoda, koji uključuje i veliki izbor svježeg voća i povrća, sekciju gotovih jela, mesaru gdje se može naći svježe meso zapakovano i na mjeru i kao pekarski proizvodi po kojima je AROMA prepoznata u Crnoj Gori. Pored velikog izbora ovih proizvoda i cjenovno povoljne robne marke Montella, samo u ovim marketima svim potrošačima po je širok asortiman proizvoda italijanskog brenda Conad.

Šušanj, Aroma
foto: Aroma

Aroma marketi pažljivo prate potrebe potrošača, jačaju ponudu održavajući visok kvalitet proizvoda i usluga. Tako će i ovaj market u Šušnju pružiti raznovrsniju ponudu, proizvode provjerenog kvaliteta i profesionalnu uslugu. Upravo zadovoljni potrošači su osnovni motiv što ova kompanija u kontinuitetu ulaže u modernizaciju svoje prodajne mreže i razvoju koncepta marketa po savremenim standardima iz ove djelatnosti.

Šušanj, Aroma
foto: Aroma

Više informacija o akcijama i cjenovnim povoljnostima može se naći ovdje.

Posjetite novi AROMA market u Šušnju koji će raditi svakim radnim danom od 7:30 do 21:30 časova.

Sve za tebe!