Knežević čestitao Dan opštine Plužine: Ova opština se ima čime pohvaliti pred Crnom Gorom

"Knežević čestita gradskoj Upravi na dinamičnom razvoju Plužina, kao planinskog bisera Crne Gore, uz nastojanja da se ovaj mali grad, uz rijeke Pivu, Taru, Komarnicu i Pivsko jezero, unapređuje u duhu održivog razvoja", rekao je Knežević

2860 pregleda 2 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Demokratska narodna partija
Milan Knežević, Foto: Demokratska narodna partija

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević kazao je, u čestitki povodom Dana opštine Plužine, koji se obilježava 4. avgusta, da se Plužine i danas imaju čime pohvaliti pred Crnom Gorom, saopšteno je iz te partije.

"Posebno se mogu pohvaliti svojim vrijednim žiteljima, kao i prirodnim bogatstvima, brojnim sadržajima u sferi kulture, tradicije i turizma, uz postojeće energetske izvore i druge potencijale, koji ovaj lijepi grad čine tako atraktivnim za sve koji u njega dolaze, ali i boljim za život svih njegovih građana", rekao je Knežević, saopšteno je iz DNP-a.

Knežević upućuje najsrdačnije čestitke predsjedniku Opštine Slobodanu Deliću, predsjedniku SO Petru Mitriću, kako se dodaje u čestitki, kao i svim odbornicama i odbornicima, i svim mještanima ove prelijepe Opštine na sjeverozapadu Crne Gore uz granicu sa BiH, na magistralnom putu Podgorica – Sarajevo.

"Knežević čestita gradskoj Upravi na dinamičnom razvoju Plužina, kao planinskog bisera Crne Gore, uz nastojanja da se ovaj mali grad, uz rijeke Pivu, Taru, Komarnicu i Pivsko jezero, unapređuje u duhu održivog razvoja, posebno kao sve privlačnija turistička destinacija, grad dobrih i gostoprimnih domaćina za turiste cijelog svijeta", navodi se u čestitki.

Knežević pritom naglašava, kako je saopšteno iz DNP-a, da se tragični događaji i stradanja u Pivskim Dolima tokom Drugog svjetskog rata nikada ne smiju zaboraviti, već da se, prema njegovim riječima, sa pijetetom uvijek moramo sjećati neviđenog pogroma, koji je zadesio nedužno stanovništvo Pive ostavljajući vječne uspomene neprebola i sjećanja na sve postradale.

Bonus video: