Dukaj čestitao Dan Opštine Gusinje

"Opština Gusinje je orijentisana na svoje građane, što ovu opštinu čini idealnim mjestom za podizanje porodice. U tom aspektu, vrijedi izdvojiti projekat 'Gusinje Zero Waste City', koji ova opština u potpunosti podržava kako bi se smanjila količina plastične ambalaže"

2519 pregleda 34 reakcija 0 komentar(a)
Dukaj, Foto: Ministarstvo javne uprave
Dukaj, Foto: Ministarstvo javne uprave

Ministar javne uprave Maraš Dukaj čestitao je 5. avgust, Dan opštine Gusinje, predsjednici Opštine Gusinje, Aneli Čekić i predsjedniku Skupštine opštine Gusinje, Bujaru Hasangjekaju.

"U ime Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima Gusinja uputim iskrene čestitke povodom 5. avgusta, Dana opštine. Opština Gusinje danas je jedna od najaktivnijih opština u Crnoj Gori. Velike investicije u infrastrukturni razvoj će još bolje povezati sva naseljena mjesta, ali i prirodne ljepote i jedinstvene resurse ove opštine sa nacionalnom i regionalnom turističkom mrežom, učinivši ih dostupnima, a samim tim pogodnima, ne samo za povremeni dolazak u turističkom smislu, nego i za život. Opština Gusinje je orijentisana na svoje građane, što ovu opštinu čini idealnim mjestom za podizanje porodice. U tom aspektu, vrijedi izdvojiti projekat 'Gusinje Zero Waste City', koji ova opština u potpunosti podržava kako bi se smanjila količina plastične ambalaže", anveo je Dukaj.

Dodaje da očuvanje ekologije i životne sredine u Gusinju je aktivnost koju svi moraju promovisati, kako na državnom tako i na lokalnom nivou.

"Opština Gusinje takođe podržava svoje mlade na sve načine, od stipendiranja studenata do stručne i administrativne podrške. Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Gusinje u pogledu reforme javne uprave, kao i u uspostavljanju informacionih sistema i elektronskih servisa, u skladu sa najsavremenijim tehnologijama i međunarodnim standardima. Uz želju da ostvarite težnje za unapređenje života građana, još jednom vam čestitam Dan opštine Gusinje", kazao je Dukaj.

Bonus video: