Bijelo Polje: Nepropisno parkiranje i odvoženje vozila koštaće 125 eura

Sekretarijat za inspekcijske poslove u okviru kojeg funkcioniše vozilo specijalne namjene "pauk" će u saradnji sa Komunalnom policijom svako nepropisno parkirano vozilo premjestiti sa mjesta prekršaja

4501 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Jadranka Ćetković
Foto: Jadranka Ćetković

Sekretarijat za inspekcijske poslove i Komunalna policija Opštine Bijelo Polje od sjutra počinju pojačane kontrole parkiranja vozila, posebno u gradskim zonama.

"Akcija se pokreće usljed povećanog broja vozila u gradu i velikog broja onih koji ne poštuju pravila određena zakonom o bezbjednosti saobraćana i svoja vozila parkiraju nepropisno, a time ugrožavaju bezbjednost drugih učesnika u saobraćaju kao i normalno odvijanje saobraćaja u gradu", piše u saopštenju Sekretarijata za inspekcijske poslove i Komunalne policije.

Sekretarijat za inspekcijske poslove u okviru kojeg funkcioniše vozilo specijalne namjene "pauk" će u saradnji sa Komunalnom policijom svako nepropisno parkirano vozilo premjestiti sa mjesta prekršaja.

"Novčana kazna za nepropisno parkirano vozilo je 60 eura a usluga premještanja vozila je 65 eura tako da kada se sabere vozač će platiti 125 eura", navodi se u zajedničkom saopštenju.

Bonus video: