Članovi Moto kluba “Bar” na poziv Banke hrane pomogli porodici Spasić

Iz Banke hrane koja je Spasiće pomogla paketom sa osnovnim životnim namirnicama, sredstvima za higijenu , bebi hranom i pelenama, objavili su da je ovoj porodici hitno potrebna veš mašina
181 pregleda 1 komentar(a)
Moto klub Bar, Foto: Radomir Petrić
Moto klub Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 30.08.2017. 19:00h

Članovi Moto kluba “Bar” odazvali su se na apel Banke hrane i prikupili pomoć za devetočlanu porodicu Spasić u Podgorici. Ana Medigović Vukčević je na FB stranici Banke hrane pročitala priču o Spasićima koji se izdržavaju od 180 eura mjesečne socijalne pomoći, a među čijih su sedmoro djece i dvije bebe koje su nedavno napunile godinu dana. Iz Banke hrane koja je Spasiće pomogla paketom sa osnovnim životnim namirnicama, sredstvima za higijenu , bebi hranom i pelenama, objavili su da je ovoj porodici hitno potrebna veš mašina.

"Ana i njen muž Nikola Vukčević, odmah su reagovali i kupili im veš mašinu, pridružio im se cijeli klub i od naših mjesečnih članarina, izdvojili smo stotinu eura za djecu. Ana i Seka Ražnatović su autom ponijele mašinu, a motorima su sa njima pošli Peđa Vukčević, Nikola Vukčević i Momo Ražnatović. Ovo je nastavak naše klupske politike da pomažemo koliko se može, i da pozovemo druge koji mogu, da takođe daju ruku pomoći onima kojima je najpotrebnija", kazao je “Vijestima” Dušan Zajović, predsjednik MK “Bar”.

Čestitajući Ani i Nikoli na plemenitom gestu, Zajović je pozdravio inicijativu Banke hrane i ukazao da svako može da pomogne na svoj način, “nekad je i malo mnogo, kada se skupi sa više strana”.

Iz Banke hrane su na svojoj FB stranici u statusu o Spasićima ranije objavili da otac Velimir nema posao zbog lošeg zdravlja, a da majka Senada ne radi zbog odgajanja djece. Spasići preživljavaju uz pomoć Dobrotvornog fonda "Čovjekoljublje " koji im je iznajmio stan na Malom brdu, a Narodna kuhinja pri Hramu Hristovog Vaskrenja svakodnevno ih snabdijeva kuvanim obrocima. Spasićima su sada urgentno potrebni i hrana, garderoba, školski pribor , posuđe, posteljine, prekrivači i djećja obuća.

Bonus video: