Glavni grad Podgorica: Završeni radovi na izgradnji ulice Nova 3 na Zabjelu

"Senić je kazao da je vrijednost radova čiji je izvođač "Geo-put Project“ d.o.o. Podgorica iznosila 183.683 eura, te da je pored navedenog izgrađena atmosferska kanalizacija, saobraćajna signalizacija i javna rasvjeta", saopšteno je iz Glavnog grada

6443 pregleda 2 komentar(a)
Završeni radovi na izgradnji ulice Nova 3 na Zabjelu: Glavni grad Podgorica, Foto: PG Biro
Završeni radovi na izgradnji ulice Nova 3 na Zabjelu: Glavni grad Podgorica, Foto: PG Biro

Glavni grad Podgorica saopštio je da je Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice završila jradove na izgradnji saobraćajnice Nova 3 na potezu od Osnovne škole Oktoih do Ulice Vojislavljevića na Zabjelu.

"Tim povodom direktor Agencije za izgradnju i razvoj Dragan Senić, sa zamjenicima gradonačelnice Danilom Šaranovićem i Lukom Rakčevićem, kao i predstavnicima gradskih preduzeća Zelenilo, Putevi i Komunalne usluge, obišao je radove na novoizgrađenoj saobraćajnici dužine 180 metara, sa obostranim trotoarima i parking prostorom sa 51 parking mjestom", navodi se u saopštenju.

Senić je, kako se navodi, kazao da je veoma zadovoljan kvalitetom i dinamikom izvođenja radova, te da će Agencija nastaviti posvećeno da radi uvažavajući zahtjeve i potrebe građana.

"On je kazao da je vrijednost radova čiji je izvođač "Geo-put Project“ d.o.o. Podgorica iznosila 183.683 eura, te da je pored navedenog izgrađena atmosferska kanalizacija, saobraćajna signalizacija i javna rasvjeta", saopšteno je iz Glavnog grada.

Gradsko preduzeće Zelenilo pristupilo je, kako se dodaje, i pejzažnom uređenju prostora, pa je tako formiran novi drvored sa odraslim sadnicama ukrasnog kestena, posađena je živa ograda, a planirano je, formiranje travnjaka i ugradnja sistema za navodnjavanje.

Bonus video: