Petković i Kovačević na proslavi Dana opštine Kreševo

"Kreševo ima velike turističke potencijale i mislim da je saradnja u toj oblasti, takođe od zajedničkog interesa", istakao je Petković

3211 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Opština Tivat
Foto: Opština Tivat

Potpredsjednik Opštine Tivat Andrija Petković i direktor opštinske JU Sportska dvorana Predrag Kovačević prisustvovali su svečanoj sjednici održanoj povodom proslave Dana Opštine Kreševo (BiH) i praznika Velike Gospe - saopšteno je iz lokalna uprave Tivta.

Predstavnici Opštine Tivat boravili su u Kreševu na poziv tamošnjeg načelnika Opštine Renata Pejaka.

Obraćajući se okupljenima u dvorani HKD "Napredak" u Kreševu, Petković je istakao važnost povezivanja opština regiona, značaj razmjene iskustava i buduću saradnju.

"Vjerujem da se uspjeh čovjeka ne mjeri po broju kuća koje je izgradio, već po broju vrata koja su mu srdačno otvorena. Drago mi je da u ljudima Kreševu imamo prijatelje. Posebno smo zainteresovani za realizaciju zajedničkih projekata iz oblasti prekogranične saradnje. Takođe, posebno moram ukazati na turizam, kao našu najvažniju privrednu djelatnost. Od načelnika Pejaka sam saznao da Kreševo ima velike turističke potencijale i mislim da je saradnja u toj oblasti, takođe od zajedničkog interesa", istakao je Petković, čestitajući praznike domaćinima.

Bonus video: