Šaranović sa mještanima Park šume Zagorič: Gradska uprava neće okretati glavu od bilo kog problema

"Svaki problem građana Podgorice je i naš problem, a naš je zadatak da odgovorno i posvećeno te probleme rješavamo"

4578 pregleda 4 komentar(a)
Foto: PG Biro
Foto: PG Biro

Zamjenik gradonačelnice Podgorice Danilo Šaranović sastao se sa mještanima Park šume Zagorič, koji su prošle sedmice protestovali zbog problema sa strujnim naponom, i tom prilikom je poručeno da nova gradska uprava neće okretati glavu od bilo kog problema.

Sastanak je, kako je saopšteno iz Glavnog grada, održan na inicijativu lokalne samouprave, a prethodio mu je sastanak Šaranovića sa predstavnicima CEDIS-a i mještana.

"Na tom sastanku konstatovani su svi razlozi zbog kojih ovo naselje ima višegodišnje probleme sa električnim napajanjem, ali i koje sve korake treba preduzeti kako bi se ovaj složen problem riješio u najkraćem roku", navodi se u saopštenju..

"Zakazani protest je otkazan, a tim povodom smo juče posjetili građane ovog naselja, upoznali ih sa svim detaljima ovog problema i dogovorili redosljed potrebnih koraka koji vode ka najskorijem rješenju. U tom cilju, dogovoren je i koordinacioni tim koji će činiti predstavnici Glavnog grada, CEDIS-a, Uprave za katastar i državnu imovinu i samih mještana i koji će pratiti dalji tok dešavanja. Nova gradska uprava neće okretati glavu od bilo kog problema, jer svaki problem građana Podgorice je i naš problem, a naš je zadatak da odgovorno i posvećeno te probleme rješavamo. To znači da ćemo zajednički riješiti i ovaj, na zadovoljstvo svih", zaključuje se.

Bonus video: