Podgorica: Dom zdravlja Nova Varoš od ponedjeljka nastavlja rad u punom kapacitetu

Sve detaljnije informacije građani, kako su kazali, mogu dobiti putem kontakt telefona izabranih timova, koji su istaknuti na sajtu Doma zdravlja Glavnog grada i Call centra na kontakt telefon 19816

4264 pregleda 56 reakcija 0 komentar(a)
Dom zdravlja Nova Varoš (Ilustracija), Foto: TV Vijesti
Dom zdravlja Nova Varoš (Ilustracija), Foto: TV Vijesti

Izabrani doktori za odrasle Doma zdravlja Glavnog grada od ponedeljka 21.avgusta nastaviće u punom kapacitetu svoj redovan rad u ZO “Nova Varoš” u periodu od 7 do 21 čas, saopšteno je iz te ustanove.

“Dežurni rad vikendom Izabrani doktori za odrasle nastavljaju u zdravstvenom objektu “Nova Varoš” u terminu od sedam do 21 čas, dok će Izabrani doktori za djecu vikendom pružati usluge našim najmlađim građanima u zdravstvenom objektu “Blok V”. Takođe Centar za prevenciju (Savjetovališta), Centar za laboratorijsku dijagnostiku (uzorkovanje) i Internistička ambulanta pružaće kao i do sada zdravstvene usluge građanima u zdravstvenom objektu “Nova Varoš”, saopšteno je iz Kabineta direktora Doma zdravlja Glavnog grada.

Sve detaljnije informacije građani, kako su kazali, mogu dobiti putem kontakt telefona izabranih timova, koji su istaknuti na sajtu Doma zdravlja Glavnog grada i Call centra na kontakt telefon 19816.

“Dom zdravlja Glavnog grada ovim putem želi da izrazi svoju zahvalnost Evropskoj Uniji i Unicefu, Neregeliji i Crkvi Isusa Hrista Svetaca na podršci za donaciju klima uređaja, a u vezi sa nedavnim kvarom na centralnom sistemu klimatizacije u zdravstvenom objektu “Nova Varoš”, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: