Uručene nagrade najkreativnijim učesnicima "Bokeljske noći"

Uz zahvalnost na učešću i čestitke na osvojenim nagradama, organizatori su izrazili želju i nadu za buduću saradnju, posebno se osvrnuvši na ovogodišnje učesnike “Bokeljske noći” iz Tivta i Herceg Novog
0 komentar(a)
Bokeljska noć, Foto: Siniša Luković
Bokeljska noć, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 29.08.2017. 08:21h

U Galeriji Kulturnog centra "Nikola Đurković" u Kotoru sinoć je održana svečana dodjela nagrada najkreativnijim učesnicima manifestacije "Bokeljska noć".

Nagrade su uručili Marija Bernard, v.d. direktorica Kulturnog centra, koji je ujedno i organizator manifestacije i Mirza Krcić, direktor TO Kotor - u ime suorganizatora.

Uz zahvalnost na učešću i čestitke na osvojenim nagradama, organizatori su izrazili želju i nadu za buduću saradnju, posebno se osvrnuvši na ovogodišnje učesnike “Bokeljske noći” iz Tivta i Herceg Novog.

"Sigurni smo da će sledeće godine biti prisutan veći broj barki iz susjednih opština i da njihovo učešće više neće biti izuzetak, već da će postati tradicija."- naglasila je Bernard.

Pobjednička barka dolazi upravo iz Herceg Novog, pod nazivom "Veliki dok Bijela", kojoj je pripala i novčana nagrada u iznosu od 1.500 eura. Druga nagrada i novčani iznos od 1.000 eura dodijeljeni su kreaciji "Energetska efikasnost Crne Gore", dok je treće mjesto i 500 eura pripalo barci pod nazivom "Vatrogasnica". Takođe, uručene su i četiri specijalne nagrade od po 250 eura i to kreacijama: "Starac i more", "Radno mjesto", "Most na Verige" i "Gdje su dobri, stari meštri".

Bonus video: