Nove „škode“ za tivatske opštinare

“Autotamaris” ima rok do kraja godine da isporuči službena vozila

10450 pregleda 61 reakcija 18 komentar(a)
Foto: skodaauto.cz
Foto: skodaauto.cz

Opština Tivat potpisala je juče ugovor sa kompanijom “Autotamaris” iz Tivta kao najpovoljnijim ponuđaćem na tenderu za nabavku tri nova službena automobila, ugovor za kupovinu i isporuku tri nova vozila ukupne vrijednosti 99.600 eura sa PDV-om.

“Autotamaris” je ovlašćeni prodavac i serviser vozila češkog proizvođača “Škoda” u Crnoj Gori, a lokalna uprava Tivta je na tenderu od te kompanije kupila jednu novu luksuznu limuzinu marke “škoda superb 2.0 TDI ambition” i dvije malo skromnije limuzine marke “škoda octavia”.

“Autotamaris” ima rok do kraja godine da isporuči nova službena vozila crne boje, a kojima će se ubuduće u službene i protokolarne potrebe voziti najviši funkcioneri Opštine Tivat.

Tako će se gradonačelnik Željko Komnenović i predsjednik Skupštine Opštine Miljan Marković ubuduće koristiti novom “škodom superb” umjesto aktuelnih njihovih službenih vozila “renault talisman 1.6 DCI” iz 2017. odnosno “nissan qashqai 1.6 DCI” iz 2016, dok će potpredsjednici Opštine Andrija Petković i Jovan Brinić na raspolaganje dobiti po “škodu octaviu” umjesto dva prilično stara “renaulta megane” koje njih dvojica sada koriste.

Iz Opštine su ranije naavili da će se jedna broj starijih službenih autiomobila koji će se osloboditi nakon isporuke tri nove „škode“, rasporediti na korišćenje drugim opštinskim službama ili javnim ustanovama u tom gradu.

Bonus video: