Memorijalni turnir posvećen Ivanu Ćoroviću u Nikšiću

Nagradni fond je 1.500 eura, a prijave će početi uskoro

2372 pregleda 1 komentar(a)
Memorijalni turnir posvećen Ivanu Ćoroviću, Foto: Opština Nikšić
Memorijalni turnir posvećen Ivanu Ćoroviću, Foto: Opština Nikšić

U sklopu tradicionalne manifestacije "Septembarski dani", u Nikšiću će 3. i 4. septembra, biti održan memorijalni turnir posvećen nedavno preminulom mladom košarkašu Ivanu Ćoroviću. Turnir "3X3 Memorijal Ivan Ćorović 2K23 Open" biće održan na Trgu slobode.

“Očekuje vas takmičenje za najmlađe košarkaške talente, Takmičenje za djevojke 16+, takmičenje u zakucavanju, takmičenje u šutiraju trojki…”, naveo je Dejan Ivanović, sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje.

Glavni turnir, koji će biti održan 4. septembra, biće posvećen sjećanju na Ćorovića, nekadašnjeg juniorskog i mladog reprezentativca Crne Gore i kapitena mlađih selekcija KK “Crvena Zvezda”.

“Sa sedam godina počeo je da trenira košarku, a sa 16 godina je stigao u Beograd i postao član ‘Crvene zvezde’. Igrao je i za FMP, a dva puta je bio nadomak juniorske evropske titule. Njegova strast prema košarci i posvećenost sportu ostaće zauvijek upamćena. Svi vi koji dijelite strast prema košarci, sportskom duhu i nezaboravnom druženju, pridružite nam se na Trgu slobode 3. i 4. septembra i budite deo ovog nezaboravnog sportskog i košarkaškog spektakla”, poručio je Ivanović.

Nagradni fond je 1.500 eura, a prijave će početi uskoro.

Bonus video: