Predstavljena turistička ponuda Kraljeva u Tivtu

Direktan let iz Kraljeva doprinosi tome da je u Tivtu sve više posjetilaca iz ovog grada ali i generalno sa tržišta Srbije, kaže direktorica TO Tivat Nina Lakičević

2229 pregleda 0 komentar(a)
Promocija turističke ponude Kraljeva, Foto: CG News
Promocija turističke ponude Kraljeva, Foto: CG News

Turistička organizacija Kraljeva je u uzvratnoj posjeti Turističkoj organizaciji Tivat i gradu Tivtu sinoć na gradskoj rivi i šetalištu Pine, predstavila turističke potencijale grada Kraljeva i okoline.

Posjetioci promocije imali su priliku da uživaju u spotovima koji prikazuju turističku ponudu Kraljeva.

"Manastiri Studenica i Žiča, srednjovjekovni grad Maglič, planine Goč i Stolovi, seoski turizam u selima Rudno, Lopatnica i Bogutovac, Bogutovačka Banja, brojni bazeni i kupališta samo su dio bogate turističke ponude grada koji leži na dvije rijeke Ibar i Zapadna Morava", kazala je direktorica TO Kraljevo, Ana Mirosavljević.

"Prošle godine imali smo najveći broj turista u poslednjih deset godina i naravno turisti iz Crne Gore su među brojnijim posjetiocima ali bilježimo i dobru posjetu gostiju iz regiona. Naravno dobroj posjeti kada su u pitanju gosti iz Crne Gore doprinosi i avio linija Kraljevo – Tivat", ističe Mirosavljević.

Direktan let iz Kraljeva doprinosi tome da je u Tivtu sve više posjetilaca iz ovog grada ali i generalno sa tržišta Srbije, kaže direktorica TO Tivat Nina Lakičević.

"Imamo jako lijepu saradnju sa većinom turističkih organizacija iz Srbije a naročito je ta saradnja dobra sa kolegama iz Kraljeva. Ovo je druga godina da radimo uzajamne promocije naših gradova. Posjetiocima i žiteljima Tivta interesantno je da vide njihovu ponudu i drago mi je da imamo jednu ovakvu konekciju", istakla je Lakičević.

Turistička organizacija Tivat planira da na jesen u regionu, promoviše svoju ponudu u postsezoni, program manifestacije “Novembarski dani” ali i program za doček Nove godine, naglašava Lakičević.

Bonus video: